Savo Manojlović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Direktor kampanje Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas da su "profiteri uz koje se nalazio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović devedesetih godina prošlog veka izgubili i ratove i teritorije i ljude".

Manojlović je saopštio da Mitrović i „cela ta ekipa na vlasti“ prezire izbeglice i njihovo stradanje.

„Oni nas smatraju nižom vrstom. Mi smo dokaz njihove nesposobnosti i pokazatelj da su se obogatili kao ratni i mirovni profiteri na zgarištima, suzama i kovčezima. Iako dezerteri, imaju izmišljene priče kako su se herojski žrtvovali braneći nikad napadane mostove“, rekao je Manojlović.

Komentarišući nedavne tvrdnje Željka Mitrovića da su Srbi s Kosova i Metohije izdajnici jer su prodali svoju imovinu Albancima, Manojlović je kazao da njegovi roditelji u Prištini nisu prodali ništa od imovine.

Pročitajte još...

„Mnogi Srbi su morali da prodaju svoju imovinu i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji da bi preživeli, nakon što su profiteri uz koje se nalazio Mitrović gubili i ratove i teritorije i ljude“, ocenio je on.

Dodao je da je suština tih napada konstantno skretanje pažnje s brojnih „marifetluka“ aktuelne vlasti.

„Suština tih napada je i da se skrene pažnja s činjenice da Pink i Hepi nemaju zakonskih uslova za nacionalnu frekvenciju i da gospodin Mitrović i dalje nije rekao ko je naručio spot protiv Olivera Ivanovića iako je to javno obećao u emisiji kod Ljubice Gojgić“, naveo je Manojlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare