sud, čekić
Foto:shutterstock

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je osuđujuću presudu Višeg suda u Jagodini, prema kojoj je Dragan Avramović (63) iz Jagodine dobio četiri godine zatvora. Kako piše Glas javnosti, isti taj čovek veoma je blizak saradnik poslanika SNS-a, Nikole Radosavljevića.

„Glas javnosti“ navodi da je Avramović bio zadužen da za Radosavljevića skuplja glasove i da mu je pomagao u kampanji.

Navodi se da poslanik SNS-a nije prihvatio poziv kada su novinari pokušali da ga kontaktiraju i pitaju da prokomentariše spornu fotografiju.

Avramović je osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Presuda je pravosnažna od 13. jula navodi potal.

Dodaju da su , kako su 2019. godine pisali mediji, policajci u Jagodini otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenili 110 kilograma ove opojne droge u sirovom i suvom stanju. Tada su uhapšena tri lica, a među njima i Dragan Avramović.

Navodno je kuća, u kojoj je pronađena droga, bila opremljena stabilizatorima struje, ventilacionim cevima, ventilatiorima, filterom za vazduh, tajmerima, lampama, hemikalijama i drugom opremom za uzgoj biljaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar