Foto:Vesna Lalić

BIvši vaterpolo reprezentativac i lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić nije isključio mogućnost da, nakon ulaska u parlament, bude i deo buduće vlade Srbije u koju bi ga pozvala Srpska napredna stranka, kao pobednik parlamentarnih izbor i mogućnosti da sama bira izvršnu vlast.

„Ako nam SNS ponudi mesto u Vladi, ako tu odluku donesu, iz njima znanih razloga, tada mogu da govorim o tome da li možemo da nađemo osnove da naravimo ozbiljan dogovor koji neće biti doveden u pitanje posle četiri meseca“, rekao je večeras Šapić u emisiji „Usijanje“ TV Kurir.

Šapić je rekao da je zasad sve još uvek otvoreno.

„Mi na tom prvom razgovoru, koji sam imao sa predsednikom Vučićem, nismo došli do te faze samih razgovora ulaska u vladu. Trebalo bi da se vidimo još jednom pa ćemo videti“, rekao je Šapić.

On je naglasio kako nije čovek „kome nedostaje samopouzdanjaW“, ali se trudi da bude „realan i objektivan“, i da ne ulazi olako u stvari za koje možda nema „dovoljno znanja i iskustva ili veštine“.

„Pričam generalno, ne samo za politiku. Nisam ja ni ovde baš pao s neba niti me pretvorila neka dobra vila, nego je ovo posledica dugog niza godina i nekog logičnog sleda stvari i mog političkog puta koji traje već 11 godina. Tako da nisam ja tako ni neiskusan, a politički ni naivan kako to možda izgleda na prvu“, rekao je Đapić u emisiji „Usijanje“ TV Kurir.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare