Foto: Ivan Dinić/Nova S/Beoinfo/Promo

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je, reagujući na vest o kupovini novih televizora u njegovom kabinetu, odlučio da napadne nezavisne medije, ali i bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Aleksandar Šapić je na Tviteru podelio vest sa portala Nova.rs o tome da je kupio 11 televizora za svoj kabinet i to novcem građana, kako ga je optužio jedan opozicioni odbornik u Skupštini grada Beograda.

„Osam monitora sam postavio u kancelariju, jer mi je posao da budem informisan. Imam ih i kući. Platio sve iz svog džepa. Kao što iz svog džepa uvek plaćam restoran i nikad ne koristim službeni auto“, napisao je Šapić.

A onda je u nastavku odlučio da se obruši na medije, ali i Gorana Vesića.

„A opozicioni mediji i političari, samo nek nastave da slušaju one koje su do juče kritikovali, a sad su im postali veliki ‘prijatelji iz vlasti’, jer im već duže vreme doturaju kao neke informacije o meni, ali nek se ne začude ako na kraju priče i sami završe na polici kineske robne kuće„, napisao je Šapić aludirajući na igračku pokretne kancelarije Gorana Vesića koja se posle izbora našla u prodaji u pojedinim kineskim robnim kućama.

Inače Goran Vesić je na svom Tviteru jutros podelio jednu fotografiju, za koju tvrdi da je navodno nastala u kafani a se vidi da je na salveti ispisano „Hvala Vam što ste bili naši gosti“.

„Kada u kafani u koju prvi put dođeš umesto računa dobiješ od konobara i kuvara ovakvu cedulju tada znaš da radiš dobre stvari“, napisao je Vesić uz fotografiju koju je objavio.

Međutim, Vesić je napisao još nešto „zanimljivo“ uz fotografiju, ali nije jasno da li je ova poruka upućena Aleksandru Šapiću.

„Poštovanje ‘običnih’ ljudi ne može da se kupi niti da se stekne agresivnošću i njihovim šikaniranjem kako to misle pojedini političari. Poštovanje zaslužite kada ste i ako ste čovek“, dodao je Vesić.

BONUS VIDEO – Deco pažnja: „Vesićeva pokretna kancelarija“ postala igračka! 

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare