Aleksandar Šapić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Liberali i demokrate (Libdem) ocenili su danas da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić svojim ponašanjem i najnovijom izjavom o beskućnicima još jednom pokazao da nije dostojan svoje funkcije.

„Šapič nas svojim izjavama svakodnevno podseća zašto je važno da od 18. decembra ujutru bude bivši gradonačelnik i budući kandidat za prave istražne postupke“, navedeno je u saopštenju.

Svojim najnovijim gafom, u kojem je sramno pričao o onima koji najteže žive na ulicama našeg glavnog grada, pokazao je još jednom odsustvo empatije i ljudskosti, a višak arogancije i beskrupuloznosti“, piše u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ

Uz navođenje da je Šapić pao na ispitu još kad se nije pojavio među građanima posle tragedija u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, u Duboni i Malom Orašju, a ovih dana se „istakao“ kada je u svom maniru objasnio kako je broj beskućnika koji žive na ulici dokaz da je Beograd metropola.

„Svaka bahatost, nemoralnost i agresivnost imaju svoj kraj“, saopštio je Libdem uz ocenu da se može očekivati da nakon masovnog izlaska na izbore 17. decembra „Šapić bude samo jedan incident u istoriji glavnog grada“.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar