Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je na bezbednosti dece već počelo da se radi time što komunalni policajci, "Beli", dolaze ispred škola, vrtića i pomažu roditeljima.

Za list „Informer“ Šapić je kazao da je u toku projekat realizacije više od stotinu komunalno-bezbednosnih stanica koje će, kako je naveo, dodatno da povećaju i komunalni red i bezbednost u gradu.

Govoreći o postavljanju prečišćivača u beogradskim školama i vrtićima rekao je da očekuje da će do kraja godine njima biti opremljeni svi vrtići i škole.

Upitan koliko je ulica u Beogradu rekonstrisano i koje benefite će građani videti od tih radova, ocenio je da su benefiti „šire, bolje i novije ulice“, a da je poslednjih mesec dana rekonstruisano više od 40 ulica, a ove će godine ukupno biti rekonstruisano više od 100.

„Poštujemo zadate rokove, uveli smo novu praksu noćnih radova i radova van špica, radimo na proširenju bulevara u svim delovima grada, kako bismo ubrzali protok saobraćaja i olakšali svakodnevni život građana“, dodao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar