Izbori Veliki Trnovac Foto: Slobodna reč

Biračko mesto broj 6 u školi "Muharem Kadriu" u Velikom Trnovcu (Bujanovac), gde se danas po četvrti put održavaju izbori za narodne poslanike, nije otvoreno na vreme u 7 sati, javlja reporter portala Bujanovačke. Predsednik biračkog odbora Dejan Menković potvrdio je ovom portalu da biralište nije otvoreno na vreme i da ima problema, ne precizirajući o čemu se radi. U međuvremenu stigla je i telefonska dojava o postavljenoj bombi u ovoj školi, ali uprkos tome članovi biračkog odbora ne napuštaju objekat i pored zahteva direktora. Čeka se policija.

Kako se navodi, u Veliki Trnovac je stigao funkcioner Socijalističke partije Srbije Veljko Odalović koji razgovara sa članovima biračkog odbora, ali je sastanak zatvoren za javnost.

„Čuje se žustra polemika“, javlja reporter ovog portala.

Podsećamo, od rezultata glasanja u Velikom Trnovcu gde ima 1.089 upisanih birača, zavisi da li će Koalicija Albanaca doline koju predvodi Šaip Kamberi i trenutno je ispod cenzusa, osvojiti jedan poslanički mandat. Da bi ušli u Narodnu skupštinu, potrebno im je 610 glasova, a ukoliko ne dobiju podršku toliko birača, SPS će zadržati 32 poslanička mesta.

SPS je kao čuvare kutija u Trnovac poslao stranačke funkcionere iz Beograda, o čemu su Bujanovačke pisale.

Na ovom biračkom mestu izbori su poništavani tri puta, po prigovorima Koalicije Albanaca doline i SPS.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar