Nemanja Rujević Foto: Nova S

"Aferom" Mauricijus pokriva se Jovanjica i ova cela situacija gde "Vučićev tabor", odnosno 99 odsto naprednjaka, crta foto robota ministra Nebojše Stefanovića, koga nikako da uhapse u paketu sa mojom školskom drugaricom Dijanom Hrkalović, ocenio je novinar Dojče velea Nemanja Rujević u "Utisku nedelje".

Rujević je podsetio da je juče nemački dnevnik Frankfurter Algemajne Cajtunga (FAZ) objavio tekst uglednog novinara Mihaela Martensa, plasirajući preko tog teksta „izvore bliske predsedniku Vučiću u kojima kažu da će uhapsiti Stefanovića i Dijanu Hrkalović samo da sakupe dokaze“.

„Na pitanje novinara pa zar nema Stefanović nešto u fioci o vama, kažu nema ništa jer da ima već bi objavio“, rekao je Rujević.

Sada smo svi u napetosti kakva je Stefanovićeva fioka i da li se od njega plaše, istakao je on, dodajući da to ima veze sa ovih oko 1.500 prisluškivanih razgovara predsednika Srbije.

„Da li Stefanović nešto ima ili nema, meni deluje da njega ‘gule’ kao giros, malo po malo njegove ljude hapse poput Papića (Goran) i bivšeg direkora Uprave carina ne bi li ga oglodali do kostiju i ne bi li onda on ostao na suvom“, rekao je Rujević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar