Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs

Činjenica da crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića nije dočekala Ana Brnabić već ministar Branislav Nedimović i to u farmerkama izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Uz opštu ocenu da je takav doček nedopustiv i sraman, na mrežama su usledili i predlozi ko i kako treba da sačeka premijerku kada uzvrati posetu Crnoj Gori.

Jedan od predloga dao je advokat i član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević koji je shodno potezu srpskih vlasti ironično predložio kako treba da izgleda „uzvratna poseta“.

„Predlažem premijeru Crne Gore gospodinu Zdravku Krivokapiću da u uzvratnoj poseti delegaciju Srbije dočeka glumac Mima Karadžić u kupaćim gaćama!, napisao je Prelević.

I marketinški stručnjak Voja Žanetić imao je svoje viđenje situacije.

Kratko je prokomentarisao: Ono kad je trenerka na pranju“.

Fotografiju susreta Krivokapića i Nedimovića u farmerkama na crvenom tepihu, prokomentarisao je lider Demokratske stranke i bivši srpski ambasador u Crnoj Gori Zoran Lutovac.

„Predsednika Vlade Crne Gore dočekao je ministar poljoprivrede u izbledelim farmerkama. Sramota. Ali ne za Crnu Goru, sramota za Srbiju“, naveo je Lutovac.

Bonus video:Žaklina Tatalović Ani Brnabić: Pričate laži

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare