Jelena Stupljanin, Eko protest ispred RTS-a Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Aktivistkinja i glumica Jelena Stupljanin upravo je napadnuta na ulici, nakon što joj je prethodno razbijen automobil, ispričala je za Nova.rs.

Automobil kojim je bila parkirana je udaren sa strane. Kako Stupljanin objašnjava u razgovoru za Nova.rs, drugi automobil se zakucao u njen.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je po izlasku iz prodavnice to uočila i želela da pozove policiju, istrčala je nepoznata žena iz prostorija Srpske radikalne stranke koja joj je izbila telefon iz ruke i napala je na ulici.

Stupljanin je podigla telefon i rekla da će obavestiti organe reda o ovome što se upravo dogodilo, a pomenuta nepoznata žena, za koju je Stupljanin sigurna da pripada Srpskoj radikalnoj stranci, rekla je da će policiju čekati, ali je potom otišla u obližnji restoran.

Foto: Privatna arhiva

Stupljanin je drhtavim glasom ovo rekla za Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

„Izašla sam i videla ulubljen automobil. Jedan drugi auto je bio zakucan u moj. Uzela sam telefon da slikam, ali je ta žena, koja je izašla iz prostorija Srpske radikalne stranke koja se nalazi preko puta, istrčala i izbila mi telefon iz ruke, nije mi dala da fotografišem“, rekla je Stupljanin.

Jelena Stupljanin je za Nova.rs dodala da je nakon što se žena udaljila tri puta zvala saobraćajnu policiju, ali da se oni još uvek nisu odazvali njenom pozivu.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Stupljanin je pored impozantne glumačke karijere poslednjih godina poznata i kao ekološka aktivistkinja i glasna kritičarka vlasti.

BONUS VIDEO: Zato glasaj – Jelena Stupljanin – Ne postoji nebitan glas i mali čovek

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare