Rasim Ljajić Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

Nenad Ivanišević izabran je danas za predsednika Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije, na Trećoj redovnoj skupštini vojvođanskog ogranka stranke, održanoj u Novom Sadu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, skupština Pokrajinskog odbora SDP Srbije održana je onlajn, a događaju je prisustvovao i predsednik partije Rasim Ljajić.

U svom obraćanju delegatima skupštine i novoizabranom rukovodstvu, Ljajić je rekao da je izborna skupština završetak samo prve faze procesa, u kojoj su formirani odbori u svim opštinama u Vojvodini, a takođe je kadrovski ojačan i novim ljudima osvežen pokrajinski odbor SDP Srbije.

”Sada nam predstoji druga faza, koja podrazumeva pripremu za predstojeće izbore. Za stranku su to prelomni i najvažniji izbori i zato moramo da budemo aktivniji nego ikada do sada i da vodimo terensku kampanju, obilazeći i najmanja mesta u Vojvodini, ali i celoj Srbiji!, rekao je Ljajić.

On je istakao da SDP ne sme biti stranka društvenih mreža, već da u razgovoru sa ljudima iznosi svoje planove i programe, ali i da bude strpljiva da sasluša kritike i probleme građana.

„SDP Srbije mora da se pozicionira kao građanska stranka leve orijentacije, koja baštini ideje antifašizma, antinacionalizma i antipopulizma”, zaključio je Ljajić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare