Dragana Rakić
Dragana Rakić Foto: FoNet/Milica Vučković

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić saopštila je da će 48 vaspitačica i pomoćnih radnika Predškolske ustanove "Čarolija" iz Vršca u podne morati da napusti svoja radna mesta kako bi prisustvovali otvaranju puta Opovo-Debeljača.

Rakić je kazala da je put Opovo-Debeljača pušten u saobraćaj pre dva i po meseca, a da će ponovnom otvaranju danas prisustvovati kandidat za predsednika Srbije i nosilac svih izbornih lista Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić, piše N1.

„Nedopustivo je da vaspitačice ostavljaju decu u vrtićima kako bi prisustvovale mitinzima Vučića na kojima on stvara lažnu sliku da ga narod voli. Zbog Vučićevog mitinga danas će biti ugrožena bezbednost dece u vršačkim vrtićima, jer će morati da dodje do spajanja grupa, a o najmladjima će brinuti nedovoljan broj vaspitačica koje su odbile da idu na politički skup“, kazala je Rakić.

Rakić je istakla da su je o pretnjama u vrtićima obavestili vaspitačice koje su odbile da idu na miting SNS-a, ali i roditelji dece.

Navela je da je gradonačelnica Vršca zapretila jednoj vaspitačici koja je odbila da ide na skup SNS-a.

Kompletan teskt pročitajte na portalu N1. 

BONUS VIDEO: Milica Đurđević Stamenkovski i Dragana Rakić: Može li Srbiju da vodi žena?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare