Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB), Saša Radulović izjavio je danas da će taj pokret imati svog kandidata na predstojećim predsedničkim izborima, ali da je u ovom trenutku prerano da se objavljuje ko će to biti.

Radulović je u intervjuu agenciji Beta kazao da kandidat koji ima šanse da pobedi Aleksandra Vučića jeste suverenistički kandidat, koji se bori za nacionalne i državne interese i za koga samo Srbija nema alternativu.

„Kandidat za predsednika Srbije mora da štiti Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, i da bude garant opstanka Republike Srpske, da nije marioneta Berlina i Evropske unije (EU) i koji može da privuče ne samo glasove opozicije, već i glasače vlasti“, objasnio je predsednik DJB.

Na pitanje Bete da li će on biti kandidat za predsednika Srbije, Radulović je kazao da će DJB odrediti svog predsedničkog kandidata za koga u tom trenutku bude smatrao da će doprineti što većoj izlaznosti na izborima.

Prema njegovim rečima, vlast se menja kada deo glasača vlasti i deo apstinenata odluči da promeni vlast.

„Ogromna većina njih glasa iz ubeđenja, a ne iz koristi. Može to njihovo ubeđenje nekome da se ne svidja, ali oni procenjuju da je vlast bolja od alternative. Vlast se ne menja tako što opozicioni političari i glasači sve glasnije jure sopstveni rep i vređaju glasače vlasti“, rekao je Radulović i dodao da je posao opozicionih političara da pridobiju glasače vlasti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar