PUF predstavio „bunga-bunga“ pesma Jagodina
PUF u Jagodini Foto:N1

Pošto je po istraživanjima javnog mnjenja, visok procenat odgovorio da je SNS najodgovornija za kriminal i korupciju u Srbiji, bilo je jasno na koji korak će se Vučić odlučiti, a to je kampanja protiv kriminalaca unutar svoje stranke kao i borba protiv mafije, piše u saopštenju Pokreta ujedinjenih fantoma, koji su nedavno objavili i zvaničan ulazak u politiku.

„Time pokazuje da nema nedodirljivih u Srbiji, građani viču:“ jel vidiš kako Vučić i svoje hapsi“. Znači prethodna kampanja je bila za našu decu, a ova će biti protiv kriminala u sopstvenim redovima. Njihova borba sa organizovanim kriminalom je kao kada pas vija svoj rep. Vrti se u krug i na kraju se ujede. Jovičića sumnjiče za malverzacije, a u stanu su mu našli 350.000 evra. Kratka priča o naprednjačkoj eliti“, piše u saopštenju.

Od vesti, kako kažu, dalje izdvajaju:

„Eksplodirala Sloboda. Fabrika u Čačku. Vaša je davno ukinuta. Ali to nije bila udarna vest. Eksplodirao je i Čedomir Jovanović. Opet. Još jedna vest za ovaj dan je i da Srbija šakom i kapom poklanja vakcine. Celih 200.000 cepiva. A na Beogradskim autobusima se vodi kampanja: Cepaj se i ti. A onda vest dana: Anastasija blista, sve je “oduvala” izgledom: Nosila je modni detalj vredan 6.000 evra. A onda još važnije vesti: TORTA NA TRI SPRATA ZA ŽELJKOV PRVI ROĐENDAN. Ražnatovići na okupu – sve je u motivima lavova i peva se rođendanska pesma. A za slavlje potrošeno 35.000 €. O Srbijo rijaliti šou. Ili je šouu?“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare