Savo Manojlovic i Aleksandar Vucic
Savo Manojlović i Aleksandar Vučić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rsEPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Direktor kampanje pokreta "Kreni-Promeni" i predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, Savo Manojlović prokomentarisao je vest o smeni predsednika rukometnog kluba Partizan Željka Perkunića, koji je kažnjen zbog vređanja Aleksandra Vučića. On je naveo da je ovo "ključni problem" vlasti, uprkos tome što Srbija, kako navodi, ima druge brige.

Na delu teritorije koju ne kontrolišite pucaju na decu. Imate najviše umrlih od zagađenja vazduha u Evropi (15.000) Preko 50.000 mladih napusti zemlju godišnje (za 10 godina – 500.000). Ali prioriteti moraju da se znaju. Ključni problem: Navijači vređaju predsednika“, prokomentarisao je Manojlović vest o smeni predsednika RK Partizan.

Na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS) doneta je odluka o razrešenju predsednika Partizana Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora.

Pročitajte još...

„Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, piše u saopštenju ARKUS lige.

Perkunić se pojavljuje na snimku, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao Vučiću, prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.

„Partizan šampion, Vučiću pede*u“, čuli su se povici navijača iz autobusa koji ih je vozio tokom evroligaškog gostovanja Žalgirisu.

Nako ove odluke, oglasio se i Perkunić, a više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare