Podeli
Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pokret slobodnih građana (PSG) optužio je danas Srpsku listu da je direktno odgovorna za prebijanje sina kosovskog političara Nenada Rašića, zbog toga što kontinuirano vodi kampanju satanizacije svih drugih političkih opcija Srba na Kosovu.

“To što niko lično iz Srpske liste, filijale SNS na Kosovu sa podrškom vlade u Beogradu i predsednika Aleksandra Vučića, nije lično pretukao, ili povukao oroz, ne umanjuje njihovu odgovornost, nakon što su sve svoje političke protivnike nazvali izdajnicima, plaćenicima Albanaca, ljudima koji razbijaju jedinstvo Srba. Na kraju se uvek nađe neko ko će zadojen mržnjom, to učiniti umesto njih”, naveo je PSG u saopštenju.

PSG je podsetio da su funkcioneri Srpske liste pre nekoliko dana Rašića nazvali kockarem koji se dodvorava Albancima kako bi uništio Srpsku listu.

“Ovakve fašističke metode moraju odmah da prestanu i budu osuđene od svih političkih činilaca, kako bi se među Srbe vratio mir. Podsećamo na reči Olivera Ivanovića, koji je prošao kroz istu takvu kampanju i na kraju bio ubijen, koji je govorio da se Srbi na Kosovu danas više plaše Srba i Srpske liste nego Albanaca”, dodaje PSG.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar