socijalista Đorđe Milanović Foto:N1

Prvi čovek valjevskih socijalista Đorđe Milanović podneo je ostavku na stranačku funkciju i najavio otkaz na radno mesto u Gradskoj upravi.

Odluku o “pauzi“ u aktivnom političkom životu, Milanović je objavio na svom Fejsbuk profilu gde je napisao da je to” jedina ispravna odluka i da želi da se okrene svom životu”.

Pročitajte još..

On se zahvalio svima na podršci i naveo da je imao san, koji nisu uspeli da ostvare.

„Želeo sam da saslušamo valjevske privrednike i da ih podržimo, da ojačamo našu privredu, da imamo novu halu, zatvoren bazen, moderan stadion, uređene seoske centre… Želeo sam završimo Gerontološki centar, zgradu Napreda i Doma vojske… Mnogo toga…“, napisao je između ostalog Milanović, I na kraju zaključio: „Nikoga nisam izdao ni prodao! Da li su mene… Nije bitno!“.

Đorđe Milanović je bio kandidat za gradonačelnika Valjeva i nosilac izborne liste SPS-JS na lokalnim izborima 2020. godine.

Nakon loklanih izbora, na kojima je izgubio od Lazara Gojkovića, kandidata SNS za gradonačelnika Valjeva, dugo se u gradu spekulisalo da su „viđeniji i uticajni socijalsiti uradili sve da Milanović izgubi u trci za gradonačelnika“, te da im je „više bilo stalo do toga da naprednjaci ostanu na vlasti, da se ne kvare odnosi, nego da pobedi njihov kandidat“.

U vreme predizborne kampanje bio je upadljiv izostanak javne podrške „starih“ socijalista, pa i Đorđa Milićevića, tada prvog čoveka valjevskog SPS-a, Milanovićevoj kandidaturi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare