Pokret Kreni-Promeni pozvao je građane na sutrašnji protest zbog uskraćivanja overitelja.

Oni su građane pozvali da sutra, 11. maja, dođu na Banovo brdo, na uglu Valjevske i Požeške ulice u 12 časova, gde će organizovati marš kroz Požešku do opštine Čukarica.

„Predsednik opštine Srđan Kolarić i načelnik uprave Filip Stojkanović prekršili su više dogovora za overitelje. Prvo su overitelji bili na dočeku kineskog predsednika i Vučića i nisu radili svoj posao, zatim smo juče umesto dva dogovorena overivača dobili samo jednog. I na kraju danas smo umesto dva overitelja dobili samo jednog i to na samo dva sata. Sličan je problem sa opštinama Zvezdara i Voždovac“, saopštili su iz Kreni-Promeni.

Ovaj pokret je objavio i snimak ljudi koji čekaju u redu kako bi potpisali podršku ovoj listi.

„Savo, Nikola i Aleksandar su danas ušli u opštinu. Predsednik Srđan Kolarić je pobegao na zadnji izlaz. Hajde sutra, u subotu 11. maja u 12h na uglu Požeške i Valjevske, da nas dođe što više na protest, kako bi se zajedničkim snagama borili za naša ustavom zagarantovana prava. Ovo je naša država, ovo je naš grad. I vi ste Beograd“, poručila je Marina Pavlić, izvršna direktorka Kreni-Promeni i podsetila da je ugao Požeške i Valjevske na Banovom brdu mesto gde su s građanima odbranili Parkić na Banovom brdu.

***

BONUS VIDEO – Savo Manojlović u opštini Čukarica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare