Čedomir Čupić tribina Novog optimizma
Profesor Čedomir Čupić / Foto: Branislav Guta Grubački

Profesor Čedomir Čupić upozorio je na večerašnjoj tribini "Novog optimizma" u Valjevu na aktuelna dešavanja u Demokratskoj stranci i ocenio da je reč o "pokušaju razaranja te partije od strane političkih kalkulanata".

„To su upravo oni koji su došli odnekle i ukazana im je čast, odjednom su postali potpredsednici. Sada gube poslanička mesta, sinekure, putovanja, interparlamentarne unije…“, rekao je on.

Tribina Novog optimizma
Tribina Novog optimizma u Valjevu / Foto: Branislav Guta Grubački

 

Profesor Čupić se posebno začudio zbog naprasnog interesovanja bivšeg ministra i vicepremijera Božidara Đelića za situaciju u Demokratskoj stranci i politički život u našoj zemlji.

Podsetio je na to da je upravo Đelić bio deo establišmenta zbog koga je svojevremeno i otišao iz Saveta za borbu protiv korupcije.

„Taj Đelić je bio običan miš. Kada sam predložio usvajanje Zakona o poreklu imovine, on je bio izbezumljen. Sada se taj miš, koji ništa nije uradio, javlja iz neke rupe u Francuskoj, kao zabrinut za Demokratsku stranku i politički život u Srbiji. Pa to je podvala. To ne smemo dozvoliti, moramo imati svest o tome“, apelovao je profesor Čedomir Čupić.

Na tribini u Valjevu večeras su, između ostalih, govorili i Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz „Krušika“, novinarka portala Nova.rs Ana Lalić i profesorka Biljana Stojković, članica Građanskog kluba Demokratske stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare