Foto: Privatna arhiva

Zbog dvomesečnih pretnji i ucena lokalnih naprednjaka aleksandrovački privrednik Miloje Nedović tvrdi da ne sme da izađe iz stana jer je izneo u javnost tvrdnje o korupciji lokalnih naprednjaka. Nedović je danas, posle više nedelja, izašao na trg u Aleksandrovcu jer je dobio podršku članova pokreta "Za sve moje ljude", koji su doputovali iz Beograda.

„Prete mi i ucenjuju me zbog toga što sam za portal Nova.rs izjavio da su mi lokalni naprednjaci tražili da im ustupim dva od deset poslovnih apartmana, nakon dogradnje hotela, u zamenu za građevinsku dozvolu, a nudili su i specijalizaciju za moju suprugu koja je lekar“, kaže za N1 privrednik iz Aleksandrovca Miloje Nedović.

Nedović i dvadesetak članova pokreta prošetali su pešačkom zonom Aleksandrovca, a potom su došli do prostorija SNS i ostavili ispred zaključanih vrata majicu pokreta „Za sve moje ljude“.

Da podsetimo, u razgovoru za naš portal Nedović je izjavio da trpi pritiske od predstavnika opštinske vlasti tog mesta, iz redova Srpske napredne stranke, koji mu traže dva apartmana na poklon kako bi investitor kojeg zastupa dobio građevinsku dozvolu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare