Dejan Nikolić / Foto: Printscreen/N1

Na izjavu potpredsednice Demokratske stranke (DS) Aleksandre Jerkov ,koja je danas saslušana u Upravi policije za Beograd, da je prijavu protiv nje podneo predsednik DS Zoran Lutovac, reagovao je takođe jedan od potpredsednika DS Dejan Nikolić koji je za TV N1 rekao da "prijavu nije podneo Zoran Lutovac, već pravni tim".

Nikolić je za TV N1 izjavio da je „na spisku za saziv GO (DS za 17. maj) bilo falsifikovanih potpisa“.

„Pravni tim nije podneo ciljano prijavu protiv Aleksandre Jerkov, već je podneo protiv podnosilaca incijative, to su bile tri osobe i protiv njih u pravnom smislu su pokrenute krivične prijave“, objasnio je on.

„Gotovo sam siguran da Aleksandra Jerkov nije lično falsifikovala potpise, ali da jeste zloupotrebljena od neke grupe ljudi koji jesu falsifikovali potpise i koji su joj te potpise dali ili poturili“, kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da „sve što treba da Aleksandra Jekov uradi, jeste da kaže ko joj je dao falsifikovane potpise“.

Aleksandra Jerkov je danas pošto je dala izjavu u policiji, rekla novinarima da je odbacila sve navode iz prijave i da smatra da je prijava protiv nje podneta „isključivo iz političkih razloga“.

Glavni odbor koji je za 17. maj tražila grupa funkcionera DS, među kojima je i Jerkov, nije održan, a za 31. maj Glavni odbor zakazao je predsednik DS Zoran Lutovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)