Božo Prelević Emisija Utisak nedelje
Božo Prelević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Advokatska kancelarija Bože Prelevića iz Beograda podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Velimira Bulatovića, penzionera iz Vranjska Banje, oca poslanika Slaviše Bulatovića, kupca školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, i Mirjane Mladenović, službenice Odeljenja za urbanizam i imovinsko-pravne poslove Grada Vranja.

Ovu informaciju potvrdila je portalu InfoVranjske.rs Dragana Cvetković, ćerka Čedomira Cvetkovića, čiji je potpis falsifikovan na dokumentu Gradske uprave, zapisniku o saslušanju suseda, čime je Velimiru Bulatoviću omogućena kupovina školskog dvorišta u Vranjskoj Banji.

Krivičnu prijavu sa kompletnom dokumentacijom OJT Vranje predao je Aleksandar Injac, saradnik u advokatskoj kancelariji Bože Prelevića koji zbog inicijalnog toka postupka nije mogao da razgovara sa novinarima.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom tužilačke istrage koja za sada obuhvata Velimira Bulatovića kao kupca školskog dvorišta i službenicu Gradske uprave Mirjanu Mladenović, istražnim postupkom biće obuhvaćena i druga lica, pre svih, Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, poslanik Slaviša Bulatović i NN lice, koje je potpisalo Čedomira Cvetkovića na zapisniku o saslušanju suseda.

Prema prvim saznanjima portala InfoVranjske.rs, osnovi sumnje za pokretanje krivične prijave odnose se na veći broj krivičnih dela o čemu će mediji, a time i javnost, uskoro biti obavešteni.

Podsećamo, OJT Vranje pokrenulo je predistražni postupak o aferi falsifikat nakon podnošenja krivične prijave protiv NN lica od strane vranjskog advokata Jovana Aleksića.

Kako je Nova ranije pisala gradska uprava u Vranju sačinila je i overila dokument na kojem je falsifikovani potpis Čedomira Cvetkovića, tvrdi njegova ćerka Dragana, koja je pre oko mesec dana slučajno saznala da postoji zapisnik s potpisom njenog oca koji je omogućio porodici Slaviše Bulatovića, poslanika SNS u prethodnom sazivu Narodne skupštine i kandidata za poslanika na poslednjim izborima, da otkupi deo školskog dvorišta koje je bilo u vlasništvu Grada, kako bi gradili stambeni objekat. Njen otac je, kako kaže, na dan kada je sačinjen zapisnik, primao hemioterapiju u Beogradu.

BONUS VIDEO: Božo Prelević i Miroslav Aleksić i Gornjim Nedeljicama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare