Tokom dočeka kineskog predsednika Si Đinpinga na aerodromu "Nikola Tesla", zbog kojeg je prekinut prenos Pesme Evrovizije, u programu uživo na RTS-u čula se nesvakidašnja šala na račun večerašnje iznenadne promene programske šeme.

Supruga kineskog predsednika obratila se Si Đinpingu u trenutku dok ih je kamera RTS-a snimala, što je dalo povod nekome od prisutnih da šaljivo poveže ovaj razgovor sa prekidom emitovanja prve polufinalne večeri Pesme Evrovizije na prvom kanalu RTS-a.

„Prekinuli su Evroviziju zbog tebe“, čulo se u programu uživo kada je jedan od radnika RTS-a uz smeh prokomentarisao obraćanje prve dame Kine svom suprugu.

Time je šaljivo aludirao da je Si Đinpingu supruga na kineskom rekla da se Evrovizija prekinula zbog njihovog dočeka, a ovaj gaf odmah je počeo da kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U pratnji kineskog predsednika je i njegova supruga profesorka Peng Lijuan.

Kineskog predsednika dočekali su i supruga predsednika Vučića, Tamara Vučić, predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Marko Đurić, kao i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare