Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Radomir Lazović, prvi na listi "Srbija protiv nasilja" na republičkim izborima, izjavio je u emisiji "Iza vesti" da će miting te koalicije u Beogradu biti održan 12. decembra ispred Skupštine Srbije.

Lazović je pozvao građane da 12. decembra dođu ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića, navodeći da se skup održava na otvorenom jer su, kako kaže, svi prostori za njih u Beogradu zatvoreni.

PROČITAJTE JOŠ...

„To je prosto okupljanje ljudi. Za nas su zatvoreni svi prostori, ne možete da iznajmite salu koja je odgovarajuća. Uprkos toj situaciji, možemo da pobedimo“, rekao je Lazović u emisiji „Iza vesti“.

Tokom gostovanja na N1, Lazović je govorio i o eventualnoj saradnji sa SPS, da li misli da SNS može da pokrade izbore, kao i gde njihova lista ima najveće šanse za pobedu.

Podsetimo, sinoć je održana velika konvencija „Srbija protiv nasilja“ na Trgu kod krsta u Kragujevcu, a građanima su se obratili Miroslav Aleksić, jedan od nosilaca liste, Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, Biljana Đorđević (ZLF) i Borko Stefanović (SSP) i potpredsednica stranke SRCE Tamara Perić Diligenski.

Više o ovom događaju pročitajte na ovom linku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare