Foto: Printscreen FoNet/Video

Potpredsednica Demokratske stranke i narodna poslanica Tatjana Manojlović pozvala je predsednika skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje Sinišu Kovačevića da pokrene postupak razrešenja svog zamenika, naprednjaka Nebojše Bakareca.

„Molim predsednika skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, uvaženog kolegu Sinišu Kovačevića da pokrene postupak razrešenja svog zamenika, zbog targetiranja novinara i medija, jer je to upravo suprotno onom za šta bi Odbor morao da se zalaže. Bezbednost novinara je jedan od najbitnijih zadataka, pre svega za nadležni Odbor“, napisala je Manojlović na Tviteru, penosi N1.

Nebojša Bakarec, poslanik Srpske napredne stranke i potpredsednik skupštinskog Odbora za kulturu i medije, objavio je na društvenim mrežama seriju tekstova i foto-montaža, preuzetih od strane medija bliskih SNS, kojima je ugrozio bezbednost novinara nezavisnih medija koji posluju u okviru United grupe.

Bakarec je foto-montažom spojio suvlasnika United grupe Dragana Šolaka, kosovskog premijera vlade Aljbina Kurtija i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

On je novim tekstom i fotomontažom objavljenim na društvenim mrežama izvršio pritisak i ugrozio bezbednost novinara, rekli su u Nezavisnom udruženju novinara Srbije.

***
BONUS VIDEO: Đilas o pregovorima sa EU i SNS 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar