Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, prošle nedelje je bio u poseti Marinkovoj Bari, gde ga je "spontano" ugostila porodica Mitrović. Naime, tokom Vesićevog obilaska građana, išlo je uživo uključenje, ali se u jednom momentu čuje kako zamenik gradonačelnika obećava čoveku da će mu izvesni Neđa doneti 2.000 evra.

„Njihov sin Dejan prvak je Srbije u boksu, a njegov brat Antonio osvojio je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u boksu. Ova dvojica momaka nam poručuju: trudite se da budete najbolji u svemu što radite, bez obzira na to gde živite. Ne dozvolite da neko obezvređuje vaš trud zbog toga ne što živite u krugu dvojke. Zajedno smo najjači! Zajedno možemo sve“, piše na jutjub kanalu Gorana Vesića, u opisu video snimka iz Marinkove bare.

Pročitajte još:

Ipak, građani su na Tviteru objavili isečak video snimka, koji im je zapao za oko.

„Vesić nije znao da su uključene kamere pa se čuje kako kaže čoveku koji mu je napravio “spontani” doček da će izvesni Nedja da mu sutra donese 2.000 eura. I tako ovaj sistem funkcioniše svaki dan“, napisano je na Tviter nalogu.

Na snimku se čuje razgovor domaćina koji je ugostio Vesića, kao i zamenik gradonačelnika koji mu obećava.

„Ako bi mogao da mi izađeš u susret, bio bih ti zahvalan kao Bogu veruj mi“, priča domaćin.

Vesić odgovara: „Poslaće ti Neđa sutra 2000 evra“.

Nije poznato ko je izvesni Neđa, koji bi trebalo da donese toliki novac, kao i odakle uopšte 2.000 evra Goranu Vesiću koje deli šakom i kapom.

BONUS VIDEO: Kesić: Goran Vesić i simpatične priče iz detinjstva, simpatične samo njemu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare