Duško Vujošević Foto: FoNet/Zoran Mrđa

U nedelju će padati kiša. Imajte čojstva i junaštva da izađete i birate zemlju u kojoj ćete da živite, kaže košarkaški trener i prvi na listi koalicije “Ajmo ljudi” na beogradskim izborima Duško Vujošević u poslednjoj poruci biračima pred početak izborne tišine.

Izborna tišina počinje u ponoć.

Građani Srbije do nedelje će imati vremena da “saberu” sve utiske i odluče za koga će glasati na predsedničkim, republičkim i lokalnim izborima.

Prvi na listi koalicije “Ajmo ljudi” Duško Vujošević za Nova.rs još jednom poziva sve građane Srbije da izađu na izbore.

“U emisiji “Utisak nedelje” veliki gospodin Peca Popović je rekao da će bez obzira na godine i zdravstveno stanje izaći na glasanje, makar morali na nosilima da ga odnesu do biračkog mesta, jer želi da bira zemlju u kojoj će da umre. U nedelju će padati kiša. Imajte čojstva i junaštva da izađete i birate zemlju u kojoj ćete da živite”, rekao je Vujošević.

Kako dodaje, parola “svi su isti” nije tačna.

“Nisu svi isti. Svi su različiti! Zamislite da su svi isti i da su svi kao Vesić i kud god da se okrenete da vidite hiljade “vesića”. Izađite iz intimnih ispovedaonica i dajte glas onima za koje znate ili mislite da su moralni ljudi. Ostanite uspravni pod pritiskom”, zaključuje Vujošević.

BONUS VIDEO: Duško Vujošević – Neću biti gradonačelnik, moj kandidat je bratanac Olivera Ivanovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare