Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović baviće se pitanjima lokalne samouprave u timu Vladete Jankovića, a za Nova.rs kaže da se Beogradu moraju vratiti red, znanje i poštenje.

Popović je za Nova.rs rekla da će se preispitati svi štetni ugovori koje je potpisala prethodna vlast i istakla da se mora vratiti osmeh na lice Beograđanima.

„Ne postoji samo jedan problem u Beogradu, mnogo stvari ima koje treba popraviti. Ova gradska vlast je uništila Beograd, gradska preduzeća. Žele da unište Stari savski most, ruše se predratne vile i sve to mora da se zaustavi“, poručila je Popović i dodala.

„Mi ćemo formirati jedan antikorupcijski tim, koji će da preispita sve štetne ugovore i odluke ove gradske vlasti, te da vidimo kako da vratimo Beograd Beograđanima. Moramo vratiti osmeh na lice građanima, da više ne bude situacija da grad bude u haosu i da ljudi ne mogu da stignu od kuće do posla. Ne želimo da više roditelji pakuju deci užinu i toalet papir kada krenu u školu. Prosto, ništa više ne funkcioniše“, rekla je Popović za Nova.rs.

Za kraj, poslala je poruku svima koji vole ovaj grad.

„Mora da se vrati red, znanje i poštenje u Beograd“, zaključila je Popović.

Podsetimo, Vladeta Janković je u ponedeljak predstavio svoj tim za Beograd gde se pored Popović nalaze i drugi stručnjaci među kojima su: U timu se nalaze eminentni i priznati  stručnjaci i to: Aleksandra Đukić, redovni profesor beogradskog Arhitektonskog fakulteta, Marko Stojanović, docent na Medicinskom fakultetu koji će biti zadužen za zdravstvo, Ljiljana Jovčić, stručnjak u oblasti socijalne politike, Bojan Kaličanin, iz oblasti energetike, Tatjana Manojlović, novinarka i urednica, Marin Krešić ekspert iz oblasti urbanizma, Aleksandra Jovanović, stručnjakinja iz oblasti urbanizma, Vladimir Obradović, profesor, Marina Lipovac Tanasković, ekspert za saobraćaj, Peđa Mitrović, ekonomista, Danilo Ikodinović, vaterpolista, Tihomir Stanić, glumac, Stefan Ninić, politikolog koji će se baviti pitanjima mladih u Beogradu, Vladimir Pajić, ekspert za kulturno nasleđe, Veljko Golubović, Miloš Pavlović- advokat, Zoran Alimpić, Eva Vaništa Lazarević, i Nina Stojaković, i drugi.

Bonus video: Ko je u timu Vladete Jankovića

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare