Mila Popović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i poslanica Mila Popović ocenila je danas da "Aleksandar Šapić gostovanjem na TV Pink, prepunim uvreda, besmislenim pričama o ratu i lažnim brigama o porodici, pokušava da sakrije koliko su on i njegove stranačke kolege uništili Beograd u poslednjih deset godina i da se samoproglasi za kandidata Vučićevog pokreta za gradonačelnika Beograda, a koji pokušavaju da osnuju već jedanaest meseci".

Mila Popović je istakla i da se u svakoj Šapićevoj rečenici „vidi strah i bes jer zna da ga Beograd ne želi“.

„Sve te prazne priče ne mogu sakriti činjenice da za vreme dok je Aleksandar Šapić bio gradonačelnik nije izgrađen nijedan vrtić, da roditelji strahuju za bezebednost dece kada idu u školu, da se gradski prevoz raspada, da se njegov šef kabineta bavio nameštanjem tendera u vezi javnog prevoza, da se vodi postupak protiv Aleksandre Čamagić, sekretarke za obrazovanje i dečju zaštitu, zbog korupcije u vezi projekata zaštite od vršnjačkog nasilja, da se ruše stare zaštićene vile, betonira grad“, rekla je Popović.

„Ne mogu sakriti i da nisu započeli Tiršovu 2, da nisu otvorili Glavnu autobusku stanicu koju obećavaju sedam godina, a ni završili Bulevar patrijarha Pavla već pet godina“, dodala je ona u pisanoj izjavi.

Popović je navela i da za deset godina i sa duplo većim budžetom u odnosu na 2012. godinu „vlast Srpske napredne stranke u Beogradu nije završila ni jedan veliki projekat“.

„Zato moraju da uvoze birače koji ne žive u Beogradu, a ni tako ne mogu da pobede“, ocenila je ona.

„Šapić je rekao jednu tačnu stvar, a to je da je naš grad u vanrednom stanju. On tvrdi da je to zbog toga što je dao ostavku, a Beograđani znaju da vanredno stanje u kome se grad uništava, a ljudi maltretiraju, traje od kada je SNS došao na vlast i završiće se na narednim izborima kada ćemo i Šapića i sve naprednjake poslati u političku penziju“, dodala je ona.

***

BONUS VIDEO – Dragan Đilas: Moguće da SPN ne izađe na izbore u Beogradu ako se ne promene izborni uslovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar