Mila Popović Foto:Dragan Mujan /Nova.rs

Direktor Beogradskih elektrana Rade Basta, umesto da rešava pitanje sa grejanjem pola Beograda, plaća televizijama Studio B i TV Happy oko 73 miliona dinara na reklame, ukazala je danas predsednica GrO Beograd Stranke slobode i pravde Mila Popović, upitavši da li Basta očekuje da ove televizije preko svojih kanala kažu da svi Beograđani imaju tople stanove, iako se građani Novog Beograda, Zemuna i Mirijeva danas smrzavaju?

Popović je u saopštenju navela da su Beogradske elektrane 2018. godine platile oko 15 miliona dinara Studiju B, 2019. čak oko 33 miliona Studiju B i Happy TV, a 2020., je za obe televizije odvojila 25 miliona dinara.

„Da li Rade Basta očekuje da ove televizije preko svojih kanala kažu da svi Beograđani imaju tople stanove, iako se građani Novog Beograda, Zemuna i Mirijeva danas smrzavaju? Ili se taj iznos koristi za promociju i gostovanje Gorana Vesića na ovim kanalima po ceo dan? „, upitala je ona.

Dodaje da odgovor za Beograđane čak nije ni bitan, jer nikakve reklame i gostovanja neće zagrejati stanove, računi će redovno stizati, a novac odlaziti režimskim medijima.

„Beograđani će ovoj štetočinskoj vlasti i njenim bahatim direkorima ispostaviti ‘račun’ koliko već 3. aprila, kada će građani pokazati šta zaista misle o načinu njihovog vođenja grada Beograda“, zaključila je Mila Popović.

BONUS VIDEO: Mila Popović o metrou 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare