Predsednički kandidat koalicije “Ujedinjena Srbija”, Zdravko Ponoš, rekao je za Nova.rs da će tokom kampanje obići što više mesta u Srbiji i da će pokušati da upozna što veći broj građana sa svojim idejama.

“Već za pola sata krećemo za Kraljevo. Tamo je inače naš karavan, koji je već prethodnih dana bio u Kruševcu, Brusu i Trsteniku. Ostatak kolega je već u Novom Pazaru. Nažalost, nisam mogao tamo bude, jer sam danas morao da bude u Beogradu”, objasnio je on da bi potom otkrio kakav je plan kampanje za naredni period.

“Nastavljamo dalje naredne nedelje, obići ćemo sve veće gradove u Srbiji, kao i manja mesta. Koliko stignemo za ovih mesec dana. Naravno, oragnizovaćemo i obilazak beogradskih opština sa idejom da ovo što pričamo dođe do što većeg broja ljudi, što u ovakvoj medijskoj situaciji nije baš lako”, zaključio je on.

Pročitajte još...

Predsednički kandidat koalicije „Ujedinjena Srbija“ Zdravko Ponoš predao je danas potpise za učešće u trci za prvog čoveka države.

tokom obraćanja medijima je rekao da je Srbija danas država urušenih institucija.

“Glavni razlog tome leži u načinu kako odlazeći predsednik vodi državu. Kandidovao sam se da bih dužnost predsednika obavljao na drugačiji način, kako je to Ustav definisao. To svakako znači da predsednik Srbije ne sme i ne treba da širi paniku. Predsednik mora da uliva poverenje naciji, da garantuje stabilnost, mir, red i pravdu”, rekao je on.

Akitivisti, predstavnici stranka i članovi volonterskih timova okupili su se danas kako bi Republičkoj izbornoj komisiji, zajedno sa predsedničkim kandidatom Zdravkom Ponošem, predali njegovu kandidaturu za predstojeće izbore.

Uz Ponoša, predaji njegova predsedničke kandidature prisustvovali su, između ostalih, psiholog Zdravko Trebješanin, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, Mila Popović iz SSP, profesor FON Vladimir Obradović, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović…

BONUS VIDEO Ponoš poručuje Vučiću: Treba da podneseš ostavku, a ne da se žališ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar