Firma Galens iz Novog Sada ustupila je svoje gradilište Srpskoj naprednoj stranci (SNS) za organizovanje kontramitinga. Na nedovršeni kompleks Avenija Garden, huligani su pre policijskog časa montirali razglas. Ova priča se završila tako što je policija morala da ih spasava, piše Luftka.rs.

Budući stambeni kompleks, nalazi se na uglu Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara. Odredi SNS za uterivanje straha i razbijanje građanskih protesta, nakon naređenja Aleksandra Vučića, tu su dolazili dve večeri za redom, ali sinoć su morali da pobegnu pred revoltom građana, prenosi novosadski portal Luftika.

Na mesto nastupa dovezao ih je džip, a nakon sat vremena policija je morala da ih spasava.

Ceo performans se odigravao 30. aprila uveče, a njihovo spasavanje trajalo je 45 minuta. Jedan džip novosadskih tablica je dovezao grupu huligana ispred gradilišta u 20.43. Već pri dolasku, dočekale su ih salve zvužduka, lupanje u šerpe i lonce. Na krovu Galensove zgrade izdržali su svega par minuta uz muziku sa razglasa, piše Luftka.rs.

Po pozivu građana, došao je jedan policijski auto. Potom je stigla i policijska marica. Aktivisti SNS su dobili policijsko obezbeđenje, a potom su odšetali. Policijski auto ih je ispratio nekoliko ulica dalje.

Izvor: Luftka.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare