Žika Gojković / Foto: N1

Koalicija "Za kraljevinu Srbiju" saopštila je danas da će je u nameri da pređe cenzus od tri odsto, na ponovljenim izborima u sredu, na kojima pravo glasa ima više od 203.000 birača, podržati više stranaka i grupa građana.

Listu Za kraljevinu Srbiju osim Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhističkog fronta princa Vladimira Karađorđevića, Srpskog pokreta monarhista i Zelene stranke Srbije, podržavaju i Savez bačkih Bunjevaca, udruženja za povraćaj imovine oduzete nakon rata, grupa građana Dragan Prodanović iz Rekovca koja je na lokalu osvojila 16 odsto glasova, Niš moj grad, Pokret Srba Krajišnika i monarhista i grupa građana Srpska zora.

Predsednik POKS-a Žika Gojković je naveo da danas na Vidovdan, koji je stranačka slava, želi da kaže da će biti čvrst bedem u parlamentu za odbranu KiM, protivljenju priznanja lažne države i podeli njene teritorije.

Na izborima 21. juna, ta koalicija dobila je 2,63 odsto glasova i najbliža je cenzusu od tri odsto koje su presli samo SNS, SPS i SPAS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare