Miloš Parandilović Foto: Novo lice Srbije

Pokret Novo lice Srbije i Reformistička stranka doneli su odluku o ujedinjenju dva politička subjekta u jedinstvenu stranku koja će od danas nastupati pod imenom Novo lice Srbije. Predsednik te nove stranke biće narodni poslanik Miloš Parandilović.

Početkom oktobra biće održana osnivačka skupština Novog lica Srbije u Beogradu i tada će biti usvojen program i izabrano rukovodstvo.

„Pre nekoliko meseci otpočeli smo pregovore sa kolegama iz Reformističke stranke i doneli odluku o ujedinjenju naše dve organizacije. Delimo slične, gotovo identične političke stavove i nije bilo nikakvih prepreka ujedinjenju naša dva politička subjekta. Od danas ćemo nastupati kao politička stranka Novo lice Srbije. Aleksandar Višnjić, osnivač Reformističke stranke i profesor Medicinskog fakulteta u Nišu biće jedan od potpredsednika Novog lica Srbije“, kaže za Danas Parandilović.

Napominje da će Novo lice Srbije biće konzervativna, umereno desna politička opcija koja veruje da Srbija zaslužuje bolje od ovog nacionalnog i ekonomskog sunovrata koji živimo više od osam decenija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar