Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da ministri iz Srpske napredne stranke (SNS) imaju danas u 12:15 sastanak sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem.

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12 časova u Predsedništvo Srbije gde treba da se sastanu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković.

Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

Stigli su i Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović. Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

„Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku od naših partnera“, rekao je jutros Momirović.

„Imali smo juče sastanak sa premijerkom Anom Brnabić, bili smo jako negativno reagovali na određena dešava u Skupštini Srbije (tokom sednice o Kosovu i Metohiji)“, rekao je Momirović za Radio televiziju Srbije.

Bonus video: Oglasio se Vučić i prozvao koalicione partnere – brane me kao Rada Trajković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar