Mladjan Djordjevic
Mlađan Đorđević Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta "Oslobođenje" napisao je otvoreno pismo potpredsedniku Crne Gore Dritanu Abazoviću, koje prenosimo u celosti.

PROČITAJTE JOŠ

Dritan Abazović u pet tačaka

1. Video je da ministar Spasić raste i da postaje važniji od njega, posebno u međunarodnoj zajednici. To nije mogao da podnese. Morao je pokušati to da zaustavi „na vreme“.

• Zbog toga je Dritan Abazović SUJETAN.

2. Pokušao je da preuzme zasluge i da se prvi slika prilikom svakog dobrog rezultata Vlade. Čim ga je ministar Milatović prozvao juče, brže bolje je organizvao ministre koji ga podržavaju da mu napišu hvalospeve.

• Zbog toga je Dritan Abazović EGOISTA.

3. Čekao je momenat usvajanja Budžeta i programa Evropa sad i krajem decembra hvalio Vladu na sva zvona, da bi taj program i budžet, i implementaciju istog, preoteo od ministara i saradnika koji su na njemu predano radili.

• Zbog toga je Dritan Abazović NEMORALAN.

4. Tajno je pregovarao sa DPS i satelitima o podršci svojoj novoj Vladi, u isto to vreme dok je hvalio postojeću Vladu. Blokirao je ucenama svaki pokušaj rekonstrukcije i dogovora unutar parlamentarne većine insistirajući na Vladi eksperata i bez političara. Ovakav brzinski zaokret pokazuje da je ovo spremao i dogovarao odavno.

• Zbog toga je Dritan Abazović PREVRTLjIV.

5. Izjavljivao je: „Da premijer zatraži moju smenu, ja bih mu podneo ostavku“ (slučaj Leposavić) i „ Ako projekat ekspertske Vlade ne uspe, nećete nas morati smenjivati, sami ćemo podneti ostavke“.

• Zbog toga je Drtan Abazović LAŽOV.

Kada se gleda odvojeno i razbacano kroz vreme ne dobija se kompletna slika o njemu, ovako je jasnije!

Predsednik Pokreta „Oslobođenje“
Mlađan Đorđević

BONUS VIDEO: Crna Gora smena Dritana Abazovića ispred vlade

ratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare