Pijan pada preko stola: Predsednik opštine Požega u provodu

Politika 11. avg 202010:58 > 11:4054 komentara
Podeli:
Djordje Nikitovic
Đorđe Nikitović Foto:Screenshot/Instagram

Predsednik opštine Požega Đorđe Nikitović, inače najmlađi opštinski funkcioner, po svemu sudeći voli dobar provod i "čašicu". Naime, na društvenim mrežama se pojavio njegov snimak sa jedne proslave kako pijan pada preko stolova na ljude koji su se nalazili naspram njega.

Već nekoliko dana kruži video snimak predsednika opštine Požega Đorđa Nikitovića, člana Srpske napredne stranke, koji se u vidno pijanom stanju penje na stolicu, nakon čega gubi ravnotežu i pada preko stolova.

Da izreka „mladost ludost“ nije u tek tako izmišljena, potvrđuje upravo primer najmlađeg opštinskog funkcionera u Srbiji, koji očito voli dobar provod. Međutim, deluje da još uvek nije naučio gde je granica, pa se tako događaju i nezgode poput ovih kojoj svedočimo.

PROČITAJTE JOŠ...

Nikitović: Hoće da mi naškode

Povodom spornog video snimka, koji je osvanuo na društvenim mrežama, kontaktirali smo Đorđa Nikitovića, koji kaže da se pomenuti događaj odigrao mnogo pre nego što je stupio na funkciju, te da očigledno neko ima nameru da mu istim naškodi.

Đorđe Nikitović Foto:Screenshot/Youtube/tvpozega

„Taj snimak je nastao mnogo pre nego što sam bio predsednik opštine. Reč je o bratovom osamnaestom rođendanu. Znači, nije snimak od pre godinu dana, nekoliko meseci ili slično, već dosta ranije i to pre nego što sam postao predsednik“, kaže Nikotivić i dodaje da je ovaj snimak samo sada „isplivao“ u javnosti.

„Očigledna je namera da mi se naškodi. Tako da, nemam ništa više da dodam“, dodaje on.

Podsetimo, pored toga što je najmlađi opštinski funkcioner, Nikitović je poznat i po tome što je kao predsednik opštine pripremao doček za premijerku Anu Brnabić. Tada je opštinska vlast, sa njim na čelu, donela odluku da preko urušenih i zapuštenih lokale preko puta Kulturnog centra postavi velike postere koji oslikavaju požeški trg i statuu Miloša Obrenovića. Međutim, nepoznate osobe su tokom noći pocepali postere, te su zbog toga zaposleni u opštini morali da lepljivom trakom dovode u red postere.

Foto: Privatna arhiva

“Pošto lokalno rukovodstvo nije želelo da razgnevi svoju caricu tužnim i ružnim prizorima, pohitalo je da ‘sagradi selo” za jedan dan. Nadajmo se da će carica biti zadovoljna, jer nije dobro ako ne bude – ona vodi funkcionersku kampanju u korist lokalnih rukovodilaca. Sramota bi bilo da ostanu dužni za tako veliku uslugu”, saopštila tim povodom opoziciona Inicijativa za Požegu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar