Dragan Markovic Palma
Dragan Marković Palma Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Uprava Grada Jagodina negirala je navode osnivača i vlasnika univerziteta Megatrend Miće Jovanovića, tvrdeći da je slagao kako je lično video Dragana Markovića Palmu da podvodi devojke na svom 50. rođendanu.

„Naravno da je Mića Jovanovic slagao sve što je rekao, osim da je bio prisutan. Na 50. rođendanu Dragana Markovića Palme prisustvovalo je više od 200 zvanica, prisustvovali su su svi njegovi članovi porodice, supruga, sinovi, snaje, unučad. O tome kako je protekao taj rođendan, svedoči na stotine slika, i sati video materijala jer je sve slikano i snimano“, navodi se u saopštenju gradske uprave Jagodine.

Pročitajte još...

Priznaćete da je malo neverovatno da je na očigled nekoliko stotina zvanica i na očigled svoje porodice Dragan Marković Palma radio to što tvrdi Mića Jovanović, ističe se u saopštenju.

Uz ocenu kako to „nije prvi put da Mića Jovanović napada Dragana Markovića Palmu“, navedeno je da on to radi „redovno na jednom svom portalu“.

„Radi to kako bi se svetio Palmi za sopstvene neuspehe. I to se može videti na kraju njegove izjave. On tu, ustvari, iznosi suštinu, da šest godina nije plaćao zakup prostorija za Megatrend univerzitet, da ga je firma od koje je iznajmio prostor tužila, on izgubio proces i morao da plati novac koji je dugovao“, ističe se u saopštenju i naglašava kako Marković „nema nikakve poslovne veze sa tom firmom“.

Ugovor je, tvrde, bio komercijalan i potpisao ga je Mića Jovanović. „Verovatno je očekivao da će se gospodin Palma mešati u poslovne odnose između njega i firme sa kojom je potpisao ugovor, ili nagovarati nekog da mu oprosti dugove. Kada se to naravno nije desilo, krenuli su napadi na Dragana Markovića Palmu“, ocenjeno je u saopštenju.

„A to što je Marinika Tepić brže bolje podelila ovu izjavu govori o tome da se davljenik i za slamku hvata, u ovom slučaju za laži Miće Jovanovića“, navodi Uprava Grada Jagodine.

Podsetimo, Mića Jovanović, osnivač Megatrenda i bivši član SPS, rekao je za Nova.rs da je bio na proslavi Dragana Markovića Palme i prisustvovao sceni kad je podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije.

„Za sve što govorim postoje dokazi i garantujem svojim životom da su se te stvari zaista događale“, rekao je za naš portal Jovanović.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram