Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lider Jedinstvene Srbije i poslanik Dragan Marković Palma, koji je isključio Radeta Bastu iz stranke rekao je da sve njih prevarilo ponašanje Radeta Baste, a ne CV koji je neupitan.

„Ne ulazeći šta je Basta radio pre nego što je ušao u politiku, ali on je imao svoju kompaniju koju je prodao. Kada je bio direktor toplane, nije bilo problema sa grejanjem i na vreme je obavljen remont. Kako je on predložen za ministra privrede. Mi ne želimo da jedno pričamo, a drugo radimo. Ja sam takav čovek, tako sam rođen da neću reći da me Rusija sada vezala i da je druga moja kuća Rusija, ali nisu samo politički razlozi zbog kojih treba da sarađujemo sa Rusijom poput ekonomskih“, rekao je Palma i dodao:

„Pogledajte samo cenu gasa u Srbiji, izvoz i slično. Da li bi sutra prestao rat između Ukrajine i Rusije kada bismo uveli sankcije. Pa, naravno da ne. CV nas nije prevario, već ponašanje Radeta Baste. Za sve njegove izjave govorio sam mu nema ja, pa ja. Nego ja ispred Vlade kao resorni ministar. Šta je još problem? Problem je nekada kada čovek u kontinuitetu nanosi štetu koja se zove Srbija, da onaj ko ga je predložio traži njegovu smenu… Pedeset puta sam mu rekao nemoj to da radiš, a on je rekao neću šefe“, naveo je Marković.

Sve informacije sa današnje sednice Skupštine pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Bonus video: Basta, SPS i lajkovi za sankcije Rusiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar