Vladimir Pajic
Vladimir Pajić Foto:Medija centar Beograd

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije izvode revizionistički pir u Skupštini grada Beograda gde predsednik skupštine Nikola Nikodijević hvali Slobodana Miloševića i ozloglašeni režim u kojem su učestvovali, a nakon toga odbornik SNS-a Nebojša Bakarec veliča socijalnu politiku devedesetih godina kada je zbog nekoliko ratova i bombardovanja ogroman broj ljudi nastradao, izjavio je danas odbornik u Skupštini grada Vladimir Pajić.

Pajić, koji je i predsednik beogradskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) je u pisanoj izjavi naveo da je time „udaljavanje od Evropske unije od republičkog nivoa sada spušteno i u Skupštinu grada Beograda“.

„Kada se uzme u obzir da gradonačelnik (Aleksandar) Šapić za svoje najbliže saradnike bira optužene za upravljanje logorima i podržava ruski režim, koji u ovom trenutku vrši zločine, onda nema sumnje da je kurs politike jasan. Ovo je sramota koja se ne sme tolerisati“, rekao je Pajić.

On je istakao da je PSG „glas evropske i demokratske“ Srbije, i da ostaju „beskompromisno dosledni u borbi protiv ovakve revizije istorije i odbrane najgore decenije u istoriji Srbije“.

BONUS VIDEO: Šapić preživeo šetnju sa poverenicom SNS za Beograd, a da li će vanrednu sednicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar