Dalibor Golubović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Dalibor Golubović (42) iz Beograda je medicinski radnik, ali svoje slobodno vreme koristi da sa svojom ćerkom snima klipove i razne imitacije. Jednom je došao na ideju da snimi sebe kako imitira predsednika Aleksandra Vučića. Video koji je snimljen, ubrzo se našao na društvenim mrežama i za kratko vreme postao viralan.

Dalibor je došao u našu redakciju, i pored imitacije Aleksandra Vučića, otkrio nam je kako se desilo da počne sa snimanjem, i kako je za kratko vreme pobrao simpatije publike koja ga prati na društvenim mrežama.

„Slučajno je nastalo sve to, ja iz šale kažem da sam jedne večeri zaboravio da popijem lekove, i da sam se probudio kao Aleksandar Vučić. Zapravo, moja ćerka je odlučila da napravi klip sa Vučićem, a meni su pričali da ličim na njega. Objavili smo to, i svidelo se ljudima“, priča Golubović.

Dalibor Golubović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prijatelji, rodbina i poznanici nisu očekivali ovo, ali su prihvatli sa određenom dozom straha.

„Mi smo tako to objavili, ljudi su bili oduševljeni. U početku su bili zatečeni, bili im je super, ali su bili i uplašeni kako će sve to biti prihvaćeno, jer svi znamo kolika je cenzura, ali nakon nekog vremena je čovek kojeg ja imitiram, koji sve vidi i čuje, pa je možda saznao za mene, pa me drži na slobodi jer sam mu zanimljiv“, priča.

Na pitanje da li se susretao sa negativnim komentarima, kaže da „ima svakakvih komentara, ima onih kojima se sviđa i kojima ne“.

Dalibor Golubović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Znam da ima klipova koji se meni jako dopadaju. Bilo je komentara da ne ličim na njega i da nemam glas, a onda kako da je Tito živ ja bih bio na Golom otoku. Kada dobijem loše komentare banujem ih i nema dalje rasprave. Kada posetim profile tih ljudi, vidim da prate pozorišta i ljude koji su imitrirali Slobu (Miloševića prim. aut. ), Đinđića i razne, a ja sam sad kriv. Ja sam običan čovek koji se bavi šalom, a što se tiče lepih komentara zahvalim se. Da se svađam, to bi dovelo do neke loše komunikacije“, priča nam Golubović, i dodaje:

„Ja se trudim da nađem neki balans. Ja sam njega imitirao kroz njegove priče, ali sam shvatio da će to svima dosaditi. Želeo bih ovo da presečem i da radim neke druge stvari i parodije, a pokušaću između redova da dočaram ljudima ko je i šta je on“.

Glavni junak, pored Dalibora jeste lutka Aleksandra Vučića, koju je njegova žena napravila.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Moja žena se bavi tim stvarima, pravi to i ja sam je zamolio da meni napravi jednu lutku, pristala je i jako dugo ju je pravila, a onda je krenula pomama, svi su je hteli. Ona ne želi da ih pravi, sve je odbila i sada je ovo jedna unikatna lutka, koja je samo moja i nikome je ne dam“, kaže.

Daliboru, na svu sreću ideja ne manjka, a materijala ima na pretek.

„Ideje imam, ali mora da se vežba i glas i sve. Možda nekada počnem da imitiram Gorana Vesića, ili Šapića. Do sada sam imitirao Vučića i Sašu Matića“, priča Dalibor.

Nakon što samo sa Daliborom završili razgovor, kao i svaki domaćini ispratili smo ga do parkinga gde ga je čekao vozač. U jednom momentu, jedan momak je prolazio, nije naš državljanin i uzviknuo je „Vucic“, a onda je pitao da se slikaju, naravno, Dalibor je pristao, a momak je otišao sa osmehom na licu.

Boinus video: Lažni Vučić dao prvi intervju za Nova.rs

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (20)