Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je juče na uvod novinarke Jelene Obućine, koja je na početku Denvnika Nova S rekla, između ostalog, da „predsednik za kupovinu vremena koristi tuđa leđa, naše pare i budućnost apsolutno svih“.

Iako tvrdi da ne gleda televiziju Nova S i N1, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvek rado komentariše sve što rade novinari tih televizija. Sat i po vremena pre njegovog gostovanja na televiziji Pink, emitovan je Denvnik TV Nova S, a predsednika je naročito pogodio uvod Jelene Obućine.

Pročitajte još...

A šta je tačno rekla Jelena Obućina? Ovo je uvod koji je pogodio predsednika.

„Kriza na Kosovu je ovoga puta stvarna. Čemu služi? Ako čitate novine – da sačuva stradalni narod, polje božurova slavnih, zaustavi zuluma. Jok, služi da prebaci temu jer smo izgleda odbili novi sporazum najmoćnijih o kojem ne znamo ništa“, rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„I zato da urušimo i stari kada ga već Kurti ignoriše, pa pošto ne može svojom ostavkom predsednik za kupovinu vremena koristi tuđa leđa, naše pare i budućnost apsolutno svih.

U međuvremenu, ne prestaje ni inflatorna, ni budžetska kriza. Rešeni su da država digne komercijalni kredit da sruši Savski most jer rušenje im dobro ide, a kredit će plaćati svi građani Srbije, pa i ovi što su na Kosovu ostali bez plata.

Sve su to krize ali jedan je rat – države. Pošto nisu pomogli štandovi ispred poslovnica SBB, sad su ih uveli u opštine da se ništa ne krije, da se vidi sila države nad stranim investitorom. Ali zašto tu stati, dajte i petu frekvenciju poslušnima. Biće još kriza, zatrebaće“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Kako je Vučić reogvao na ovu izjavu pročitajte u posebnoj vesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare