Miroslav Aleksić, Marinika Tepić, Aleksnadar Jovanović Ćuta Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Koalicija opozicicionih stranaka "Srbija protiv nasilja" predaje danas potpise za kandidaturu na decembarskim izborima. Nova.rs otkriva imena svih 250 kandidata za narodne poslanike.

Kao što je Nova ranije objavila, prvi na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“ biće kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović. Drugi na listi biće predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, dok će treći biti lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

(Napomena: Korisnici aplikacije mogu videti kompletan spisak tako što će svajpovati desno)

Četvrta na zajedničkoj listi opozicije biće Tijana Perić Diligenski, kandidatkinja za poslanicu ispred stranke Srbija centar (SRCE).

PROČITAJTE JOŠ...

Na petom mestu nalazi se Danijela Nestorović (Ekološki ustanak), na šestom je potpredsednica SSP Marinika Tepić, dok je na sedmom mestu Srđan Milivojević (DS).

Na osmom mestu zajedničke liste nalazi Borko Stefanović (SSP), na devetom je Slavica Radovanović (NPS), a na 10. je predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš.

Podsetimo, stranke opozicije dogovorile su zajednički nastup na izborima i potpisale koalicioni sporazum 3. novembra. Zajednička lista dela opozicije zvaće se „Srbija protiv nasilja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar