Oticale mu šake, izgubio vid: Čedomir Jovanović završio u bolnici u Kotoru

Politika 29. maj 202215:07 > 15:1119 komentara
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost jer je objavio fotografiju iz bolnice - sa zavojima. Kako saznaje portal Nova.rs, Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da "ide na bolje".

Kako je za Nova.rs ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savetovali da se skloni iz Beograda na lečenje.

PROČITAJTE JOŠ

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put posle 1999. godine. Lekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želeo da ide tamo gde inače odlazim sa porodicom, prijateljima.

"Pretpostavljalo se da će proleće na moru prijati plućima i ludoj glavi", kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

"Posle tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo video da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do lekara", objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska - izmeren mu je pritisak 200/160.

"Posle nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na lečenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i posle vise od 20 dana juče i danas se stvari pomeraju na bolje", objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Portal Nova.rs kontaktirao je Čedomira Jovanovića koji je potvrdio ove informacije.

"Istina je, ali biće sve u redu, dobro sam, odreagovao sam na terapiju. Dugo već traje...", rekao je Čedomir Jovanović kratko za Nova.rs.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović o incidentu na aerodromu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar