Foto: N1

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Marinika Tepić iznosi tabloidne optužbe na račun članova porodica svojih političkih protivnika, i dodao da je ona lažno zabrinuta za EPS, koji, ističe, posluje mnogo bolje nego ranije.

Orlić u pisanoj izjavi navodi da Tepić iznosi optužbe “sve po sistemu “tebi ne mogu ništa, ali mogu da ti ogovaram familiju“, uz mahanje papirima koji po pravilu – detoniraju onu koja maše”.

“Stupidno je “otkrivati saznanja“ koja se nalaze u jasno dostupnim dokumentima, na primer, izveštaje koje danas EPS sam objavljuje, jer nema šta da krije, proglašavati za “skrivani dokaz““, naveo je Orlić.

“Nije ovo više vreme kada je Ðilas obrtao milione evra u povlašćenoj trgovini sekundama na RTS, i to dok je sam bio na vlasti, a RTS krio ugovor sa tajkunom kao zmija noge. I još plaćao kazne našim novcem, samo da papire ne objavi”, dodao je on.

Kao što je, navodi, i Telekom “našim parama finansirao Ðilasov biznis”.

“Prošlo je to vreme. I to jako boli i Tepić, i Ðilasa”, kaže Orlić i navodi da su oni danas lažno zabrinuti za EPS, koji posluje neuporedivo bolje nego u vreme Dragana Ðilasa, i koji je od 2006. do 2011, pretrpeo ukupan gubitak vrednosti od 2,2 milijarde evra.

Orlić je poručio da će Srbija nastaviti da vodi računa o svojim interesima, svojim preduzećima i svojim građanima.

“To upravo i zahtevaju ti građani, koje dosadnim tiradama potrošenih tajkunskih epizodista ne može niko da natera da zaborave lopovluk, gaženje ljudskog dostojanstva, udaranje na porodice i sva zlodela na račun napaćenog naroda”, naveo je Orlić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare