Kandidat za predsednika Narodne skupštine Vladimir Orlić rekao je za jučerašnji govor predsedavajućeg Vladete Jankovića da "nije bio trenutak".

Orlić je gostujući na Pink televizji rekao da je Janković iskoristio trenutak kada niko nema pristup mikrofonu i kaže ono što je rekao.

„Iskoristio je trenutak kada niko drugi nema pristup mikrofonu, kada niko nije ni položio zakletvu da bi govorili ružne stvari o državi našem narodu. On predstavlja opozicionu grupu koja je bila jedna a sad ih ima tri. Ako zanemarimo da je sve bilo pogrešno, a sve od prve do poslednje, vi imate narodne poslanike koji kažu da to nisu legitimni izbori“, kazao je Orlić i dodao:

„Juče onaj trenutak nisu bili odgovarajući za tako nešto, a pričaju nešto o korektnom odnosu. Da nije bilo korektnog odnosa SNS, a imala je većinu, pa cenzus smanjila na tri odsto hoćete da brojimo koliko tih lista ne bi ušlo u parlament“, istakao je on.

Podsećamo, predsedavajući sednicom Vladeta Janković održao je juče u Skupštini govor kojim je skrenuo pažnju na atmosferu u javnosti u toku izborne kampanje, ali i odnos vlasti prema opoziciji, društvu, medijima…

Bonus video: Zelenović o aferi Jovanjica u parlamentu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare