Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Čuvarima kutija ispred Grupe građana Vukašin Baćina - Za bolju opštinu Sečanj nisu isplaćene dnevnice za rad u biračkim odborima na lokalnim izborima održanim 3. aprila u Sečnju, iako su kontrolorima ispred listi koje su na vlasti dnevnice isplaćene pre dve nedelje, saopštila je ta opoziciona grupa građana.

„Ceo izborni proces naša GG je prošla neviđene opstrukcije i napade, od samog procesa prikupljanja glasova, hapšenja nosioca liste, pa sve zaključno sa izbornim danom. Naša ekipa i ljudi povezani sa nama doživeli su ozbiljne pritiske u kampanji. Jasno nam je da naš dvocifren rezultat i negativan odgovor na javni poziv SNS Sečanj da uđemo u vlast sa njim da je izazvao dodatni revolt u redovima naprednjaka, ali je potpuno neprihvatljivo da se sada svete preko naših kontrolora koji su pošteno i revnosno radili svoj posao na izborima“, navodi se u saopštenju, a prenosi N1.

Vukašin Baćina, predsednik GG Za bolju opštinu Sečanj i šef odborničke grupe u Skupštini opštine Sečanj, javno je izneo zahtev da se u najkraćem roku zaustavi diskriminacija kontrolora i da im se isplati novac u skladu sa zakonom, te da je opozicionoj grupi na čijem je čelu to samo još jedan motiv da nastavi da kritikuje vlast SNS-a u Sečnju.

BONUS VIDEO Da li su izbori za beograd gotovi ili se igra na produžetke? 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar