Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ, FoNet/Milica Vučković, Goran Srdanov/Dragan Mujan/Nova.rs,

Portal Istinomer izdvojio je šest najboljih izjava ljubavi u prethodnoj godini.

Znamo da se funkcioneri vladajuće koalicije utrkuju u izjavama ljubavi prema Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, kog mnogi od njih praktično doživljavaju kao poluboga. Portal Istinomer izdvojio je najljubavnije poruke koje su obeležile prethodnu godinu.

Iva Štrljić: Kakva god da je zima – znam da je predsednik Vučić čovek koji brine

Odbornica SNS u Skupštini grada Beograda i glumica Iva Štrljić uputila u svojoj ljubavnoj poruci, upućenoj šefu naprednjaka, objasnila nam je da ne moramo da brinemo, jer o nama brine Vučić.

Iva Štrljić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Kakva god da bude zima, znam da je predsednik Vučić čovek koji brine i voli svoju zemlju i koji se trudi da se svi osećamo sigurno i stabilno u najrazličitijim okolnostima i znam da će to tako biti i ove zime jer je on uz nas. Predsednik je čovek koji poseduje sve kvalitete vrhunskog državnika i velikog čoveka, na kog treba da budemo ponosni“, istakla je ona.

Lepomir Ivković uporedio Vučića sa velikim srpskim vladarima

Glumac i narodni poslanik Lepomir Ivković obratio se nedavno prvi put u Skupštini, a njegov govor, po svemu sudeći, dugo će se pamtiti zbog načina kako se dodvoravao svom šefu Aleksandru Vučiću.

Izborni štab Srpske napredne stranke SNS
Lepomir Ivković, glumac. Izborni štab Srpske napredne stranke Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Imao sam priliku da u jednoj televizijskoj emisiji kažem i da ga (Vučića) uporedim sa znamenitim srpskim vladarima, rekavši da bi u njihovo vreme on bio ravan njima, a sam Bog zna da li bi se oni mogli meriti s njim u današnje vreme. I pogrešio sam. Izvinjavam se svima. Ne bi Aleksandar Vučić bio ravan njima, nego bi i u njihovo vreme bio bolji“, rekao je Ivković.

A kako bez Tome Mone

Tomislav Momirović, ministar u Vladi Srbije, ne libi se da pokaže svoju ljubav prema šefu, bilo za to prilika ili ne. Po izboru Istinomera, izjava Momirovića gde kaže da goste u kabinetu postavlja tako da gledaju u sliku Vučića zaslužila je da se nađe među najvećim izlivima ljubavi u godini za nama.

Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

„U demokratskim zemljama postoji jedno pravilo i praksa, da slika neposredno izabranog predsednika se drži na zidu. To pokazuje snagu demokratije u jednoj zemlji. To pokazuje snagu liderstva. I meni je zadovoljstvo da imam priliku da stavim sliku svog predsednika i to, čini mi se, daje pomalo i težinu određenim razgovorima, jer ja uvek svoje goste stavim s ove strane da sednu da gledaju u njega, a ljude iz sektora stavim prekoputa.“

Nedimović veruje u jednog kapetana

Branislav Nedimović, bivši ministar, već neko vreme figurira kao potencijalni kandidat za predsednik FSS. Dok se čeka novo postavljenje, nije loše poslati ljubavnu poruku šefu.

Aleksandar Vučić i Branislav Nedimović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Vremena su nikad teža. Olujni vetrovi sa svih strana pokušavaju da slome jedra najlepšeg broda na svetu, našu Srbiju. Samo jedan kapetan ima snagu da nas i ovaj put izvuče iz brodoloma koji nam spremaju. I da mu ne spomenemo ime, svi znamo ko je. Ali zbog svih koji misle loše Srbiji na glas mora da se izgovori da se ori sve – to je Aleksandar Vučić. I mora da se igra do kraja i jedini on može da vodi kroz oluju i SNS i Srbiju.“

Staša ne krije da se divi predsedniku

Poslanica SNS, Staša Stojanović, ne krije da se divi svom šefu i da joj je uzor.

Staša Stojanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Naravno da je predsednik Aleksandar Vučić moj uzor. Takav spoj energije, inteligencije, znanja i rada teško da može da se nađe bilo gde. Srbija nikada nije imala takvog državnika na svom čelu, on je odavno prevazišao sve. Predsednik Vučić nam je vratio nadu, zbog njega i njegove politike Srbija više nije zemlja gubitnika, već država koja niže pobede u svemu.“

I naravno – Brnabić

Verovatno je najteže izabrati koja izjava Ane Brnabić dočarava najbolje njenu ljubav prema šefu. Brnabić gotovo u svakoj izjavi ističe da mnogo voli svog predsednika i da mu se divi. Ipak, ova izjava zaslužila je da se posebno izdvoji.

Ana Brnabić i Aleksandar Vučić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„On (Vučić) onako deluje stvarno prilično… Uvek je ozbiljan i dosta oštar deluje onako ljudima, ali on je u stvari takva jedna duša od čoveka. Ja zaista ne znam boljeg čoveka od njega. On ima srce onako… najveće na svetu. I nikad ne uzme na kraju nekome bilo šta za zlo. I nije zlopamtilo. I pređe preko svega. I njegova slabost je to što bi i najgorem neprijatelju pomogao u svakom trenutku. To je lepa ljudska osobina, slabost, zato što u politici često ljudi to zloupotrebljavaju. Ali, stvarno jeste takav i to je neverovatno.“

BONUS VIDEO: Sunovrat glumca Lepomira Ivkovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare