Foto:Milos Tesic/ATAImages

Nakon turbulencija na relaciji SNS i SNS nastalih nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro kritikovao svoje koalicione partnere, oglasila se i poslanica SPS Snežana Paunović koja je poručila opoziciji da ne računa na ovu stranku.

Sve događaje sa današnje sednice pratite u lajv blogu na Nova.rs.

Poslanica Snežana Paunović poručila je da se opozicija ne nada da će napraviti saradnju sa SPS.

Snežana Paunović Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

„Nema razloga za odbranu. Proteklih 11 godina sve što je urađeno od strane SPS je bila državotvorna politika predsednika Ivice Dačića i predsednika Aleksandra Vučića. Da li je bilo istupa pojedinaca – o tome ćemo razgovarati. Da li ima osnova da se nadate da su socijalisti ti koji će vam biti pomoć, uvažena gospodo iz srpske opozicije, nemojte na to računati. Bez razlike da li su izbori sutra za tri meseca, za osam meseci ili za dve godine… Mi imamo preciznu politiku kojom se vodimo već 33 godine i na nju niti će uticati vaše diskusije u parlamentu, niti će uticati bilo čija potreba od vas pojedinačno“, navela je ona.

Podsetimo, beogradski mediji juče su preneli da je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sastanku vrha stranke, poručio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera, ali da „neće popustiti pod ucenama – ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara“.

„Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu. Laže, kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato narode samo da imate u vidu da je moja porodica ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja“, rekao je Vučić u obraćanju odgovarajući na izjavu Rade Trajković.

Predsednik Izvšnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da ne isključuje da će vrlo brzo biti održani izbori i poručio Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da SNS nije „ovca koju više mogu da šisaju“ i ponašaju se kao do sada.

Bonus video: Kako se branilo Kosovo u Skupštini?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar