Boško Obradović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas da "teror SNS raste na svim nivoima jer vide da sve više padaju i uskoro gube vlast".

„Moraće i da odgovaraju za ono što su radili. To više nije samo medijski ili parlamentarni mrak, kao kad danas Milovan Drecun zatvori za javnost sednicu skupštinskog odbora za Kosovo. Počelo je i fizičko nasilje nad opozicijom“, rekao je Obradović reagujući na nasilje koje se desilo ranije danas u Žagubici.

Obradović je naveo da je predsednik opštine Žagubica „uz pomoć iznajmljenih batinaša, fizički nasrnuo na narodnu poslanicu Dveri Radmilu Vasić i druge okupljene na protestu protiv otvaranja rudnika“.

„Odbornik SNS u opštini Aranđelovac je udario odbornika Zavetnika. Kako su ovakvi ljudi uopšte došli na vlast“, upitao je Obradović i dodao:

„Oni misle su parlamenti i opštine njihova dedovina, angažuju batinaše, lično fizički nasrću i udaraju narodne poslanike… SNS očito priziva zlo a nikakvi sukobi između građana Srbije nisu nam potrebni. Ali odlazak ove vlasti jeste.“

Podsetimo, tokom današnjeg protesnog skupa ispred opštine u Žagubici došlo je do incidenta kad je privatno obezbeđenje napalo demonstrante.

Protest je organizovan zbog najave otvaranja rudnika i kao vid podrške ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću kom je nedavno pretio predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović.

***

BONUS VIDEO – „Evo ga Bihali ovde“: Predsednik Levijatana se krio u opštini Žagubica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar